O Nama
vucna sluzba hrvatska

TKO SMO MI?

“Mi Smo Vaša Digitalna Sigurnost Na Putu!"”
"Nas kao agenciju za digitalni marketing, web dizajn i SEO odlikuje vizija stvaranja inovativne platforme koja povezuje prijevoznike vučnih službi s potencijalnim klijentima. Naša temeljna svrha je omogućiti našim partnerima da značajno povećaju obujam posla kroz učinkovite oglašivačke i SEO metode.

Izgrađena s ciljem da olakša svakodnevno poslovanje i generira korisne upite, naša platforma koristi ciljane ključne riječi kako bi osigurala da naši partneri budu na vrhu Google pretrage.

Time omogućujemo potencijalnim klijentima brz i jednostavan pristup kontakt podacima uključujući e-mail i telefon, da u slučaju kvara na njihovom vozilom, naša platforma pruži mogućnost brze komunikacije s našim partnerima koje smo pažljivo oglasili, a čime im olakšavamo i pravovremenu asistenciju i pružanje pomoći na cesti.

Naša stručnost u digitalnom marketingu, web dizajnu i SEO omogućava nam stvaranje održivog okruženja za rast i uspjeh naših partnera, pružajući im snažan alat za privlačenje novih klijenata i ostvarivanje uspješnih rezervacija i vožnji."

Zanima Vas suradnja s našom Vučna Služba platformom?

Postanite naš partner u Vašem željenom gradu i već danas dobijte rezervaciju za vožnju.

Ako trebate više informacija vezanih uz prijavu "Vučna Služba partnerstvo" otvori poveznicu u nastavku na kojoj ćeš pronaći korisne informacije o sljedećim temama:
Kako funkcionira partnerstvo sa Vučnom Službom?
Postupak za prijavu na našu platformu
Oglašavanje Vašeg kamiona i Vaše tvrtke na našoj  platformi
Postavljanje Vaših kontakt podataka na vrh google tražilice
Plaćanje i uvjeti
Vodić za prijavu

Info

vucna sluzba
Vučna Služba je digitalna platforma spaja vozače s vozilom u kvaru s najbližom vucnom službom na tom području, pružajući brzu i sigurnu pomoć na cesti.

Tehnička podrška

EMAIL: 
PHONE:

Dodatne informacije

Privacy Policy
Terms & Conditions
Proudly powerd by vucna sluzba
Copyright ©2023 Vučna Sluzba